maandag 11 september 2023 18:03
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
7 april 2022

De Surinaamse luchtvaartmaatschappij Surinam Airways ontkent dat er een passagier op hun vlucht overleden zou zijn, zo meldt de Surinaamse krant de Waterkant.

Het STVS journaal bracht dinsdag naar buiten dat er een passagier overleden zou zijn aan boord van SLM vlucht Py994 van Paramaribo naar Amsterdam op drie april. Ook op sociale media zijn verschillende verhalen te lezen over de vlucht.

Volgens de luchtvaartmaatschappij is de passagier van boord gehaald en daarna overleden. De passagier zou zich tijdens de vlucht onwel hebben gevoeld en heeft toen in het vliegtuig hulp gekregen van een arts aan boord.

Na overleg tussen de arts en een gezagvoerder, is besloten uit te wijken naar de dichtstbijzijnde luchthaven. Het vliegtuig vloog naar Lajes in Portugal voor medische assistentie en maakte daar een voorzorgslanding. De luchtvaartmaatschappij benadrukt dat de passagier niet aan boord overleden is en betreurt de onjuiste berichten.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram