woensdag 7 december 2022 23:05
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
7 april 2022

De online gaming sector heeft sinds kort een belangenvereniging. Dat meldt het Antilliaans Dagblad. De Curaçao Online Gaming Association (Coga) wil de belangen van iedereen in deze sector behartigen.

Coga zal als vaste gesprekspartner van de overheid gaan optreden. Aanbieders van kansspelen via het internet en betrokken bedrijven kunnen zich aanmelden als leden van de belangenvereniging. Dienstverlenende bedrijven zoals trustkantoren kunnen zich ook melden, als geassocieerde leden.

De belangenvereniging hoopt een zo groot mogelijk deel van de sector te mogen vertegenwoordigen. Coga zal ook in gesprek blijven met verschillende partijen, zoals de Gaming Control Board (GCB) en de Curaçao Gaming Authority (CGA).

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram