vrijdag 15 september 2023 12:41
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
6 april 2022

De rechter bepaalt vandaag of de tot levenslang veroordeelde verkrachter en moordenaar Ashton Lake vrijkomt. De man uit Anguilla werd in 1985 tot levenslang veroordeeld voor de moord op een 5-jarig meisje in Sint Maarten.

Hij was toen 21 jaar, Lake is nu 59. Hij ontvoerde het meisje op haar verjaardag, verkrachtte haar en gooide haar in zee met een steen aan haar voeten. Na 38 jaar gevangenisstraf vroeg Lake om vrijlating. Ook wordt er gekeken of er opvang-en hulpmogelijkheden zijn in Anguilla voor de dader.

De nabestaanden van het slachtoffer zijn tegen zijn vervroegde vrijlating.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram