Door: NU.cw
5 april 2022

De eerste vlucht van Jetair Caribbean van Curaçao naar Suriname vond dinsdag plaats. Vanaf nu zal Jetair elke dinsdag vanaf Hato naar Paramaribo vliegen. 

Het is de eerste rechtstreekse vlucht van Curaçao naar Paramaribo. Surinam Airways vliegt ook wekelijks naar de Surinaamse hoofdstad, maar wel met een tussenstop. Surinam Airways vliegt elke donderdag naar Suriname.

Tijdens de ceremonie waren onder andere minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning Charles Cooper (MFK), minister van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn Ruthmilda Larmonie-Cecilia (PNP) en de consul van Suriname aanwezig. 

Voor het vliegtuig de lucht in ging op weg naar Suriname, kreeg deze een eerbetoon door middel van een watersaluut. Twee brandweerwagens spoten een grote waterboog over het toestel heen. Rond 15:00 uur vertrok het vliegtuig naar Paramaribo. 

De vluchten worden uitgevoerd met een Fokker-40 toestel. Er is plek voor tachtig passagiers in het vliegtuig. Vanaf 690 gulden kan een retour naar Paramaribo worden geboekt. 

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram