vrijdag 2 juni 2023 14:17
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
4 april 2022

De Fundashon Ambulans Deseo Korsou (FADK) heeft zaterdag meer dan duizend gulden opgehaald bij de Zuikertuin Mall. Ook meldde meerdere verpleegkundigen, onder andere werkzaam in het Curaçao Medical Centre (CMC), zich naar aanleiding van deze dag aan als vrijwilliger voor de FADK.

Met de opgehaalde duizend gulden kan de FADK vier extra wensen uitvoeren. Kinderpsychologe Achanty Damice-Thomasa bracht ook een bezoek aan de stand. Zij overhandigde vijf exemplaren van haar boek over rouwverwerking voor kinderen aan de Fundashon. 

Het doel van de informatiestand was om het publiek te informeren over de mogelijkheden voor het gratis vervullen van een laatste wens. Geïnteresseerde toekomstige vrijwilligers konden ook hun vragen stellen. “De reacties waren louter positief, soms zelfs tot tranen geroerde bezoekers én bestuursleden wanneer herkenbare verhalen en ervaringen werden gedeeld bij de informatiestand”, aldus FADK.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram