Door: NU.cw
4 april 2022

Tijdens de eerste editie van de Curaçao Experience 2022 waren meer dan 48 ambassadeurs uit verschillende landen aanwezig en werden nooit eerder vertoonde schilderijen tentoongesteld.

De Gevolmachtigde Minister van Curaçao, Carls Manuel nam het initiatief voor de expositie. “Deze schilderijen behoren tot het erfgoed van de Curaçaose cultuur”, stelt Manuel in een persbericht. “Deze schilderijen stonden al jaren in een depot.”

Naast premier Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK) waren ook minister Charles Cooper (MFK) van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) en minister Ruisandro Cijntje (PNP) van Economische Ontwikkeling (MEO) aanwezig bij de tentoonstelling.

De Curaçao Experience is tot stand gekomen dankzij een samenwerking met Tui en ROC Mondriaan. “De organisaties wilden gelijk helpen en meedenken”, aldus de Gevolmachtigde Minister. “We willen hen bedanken voor de geweldige samenwerking.”

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram