Door: NU.cw
31 maart 2022

De rechter heeft de Sint Elisabeth Foundation surseance van betaling verleend. Dit gebeurde gisteren op verzoek van de stichting die het vastgoed van het voormalige Sint Elisabeth Hospitaal (Sehos) beheert.

Ook is advocaat Paul van de Laarschot aangesteld als bewindvoerder. De stichting heeft een miljoenenschuld. Zoals bekend heeft Aqualectra het faillissement van de stichting aangevraagd. Het Sehos heeft zo'n 3,7 miljoen gulden aan openstaande water-en elektriciteitsrekeningen.

Tegenover het Antilliaans Dagblad verklaart Anthon Casperson, voorzitter van de Raad van Bestuur van de stichting, dat de plannen voor de nieuwe bestemming van het oude ziekenhuis nog doorgaan. De overeenkomst met de ontwikkelaar uit Breda is inmiddels getekend. De voorbereidingen van het masterplan zijn al in uitvoering. Het Sehos moet een topattractie voor toeristen worden met mix aan cultuur, horeca en wonen.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram