Door: Roos Cals
30 maart 2022

Punda organiseert zaterdag de eerste ‘Punda Local Fair’. Ruim zestig lokale ondernemers kunnen op deze markt hun producten verkopen. Het doel van de markt is om meer mensen naar Punda te trekken en om lokale ondernemers te steunen. 

Op de markt zal onder andere fruit en groente te koop zijn. Maar wie denkt dat er alleen eten te koop is heeft het mis. Bezoekers kunnen ook een kijkje nemen bij planten, kunst, verzorgingsspullen en er kunnen workshops gevolgd worden. 

De markt zal ook voorzien worden van muziek en dans. Er zullen verschillende artiesten aanwezig zijn, waaronder de muziekgroep E Pèrlanan di Korsòu. Ook zijn er lokale dansers aanwezig die in traditioneel kostuum een dans zullen uitvoeren. 

Voor de kinderen is er een speciale ‘kids corner’ gemaakt. Zij kunnen hier onder andere genieten van verschillende snacks, zoals suikerspin en popcorn. Ook is er een springkussen en kunnen ze eieren zoeken. 

De markt is van 08:00 uur tot 14:00 uur op de Madurostraat. De entree is gratis. 

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram