Door: NU.cw
30 maart 2022

Het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) wil harder optreden tegen mensen die illegaal bouwen of terreinen in beslag nemen zonder daar een geldige vergunning voor de hebben. Dat meldt het Antilliaans Dagblad. 

Charles Cooper (MFK), minister van VVRP heeft een waarschuwing gegeven aan iedereen die zich hier schuldig aan maakt. Ook de illegale vuilstort wordt aangepakt, onder andere bij Sint Joris (Dam Pretu). Op deze plek is illegale afvaldump al langer een probleem.  

Binnen het ministerie wordt een team samengesteld dat zich met deze illegale praktijken gaat bezighouden. Samen met de politie wordt er hard opgetreden tegen overtreders. Het ministerie streeft ernaar dat mensen op een eerlijke manier een stukje grond krijgen. 

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram