Door: NU.cw
30 maart 2022

De overheid gaat de stranden op Curaçao goed aanpakken. Er wordt 2,5 miljoen gulden beschikbaar gesteld voor de schoonmaak van de stranden. Dat meldt minister van Economische Ontwikkeling Ruisandro Cijntje (PNP).

Ook andere plekken waar veel toeristen komen zullen worden aangepakt. Volgens Cijntje is het belangrijk om het eiland netjes te houden. Hij startte daarom samen met minister van Financiën Javier Silvania (MFK) een petitie voor het budget van het onderhoud. 

De stranden zullen worden schoongemaakt in samenwerking met het ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn. Het ministerie wil dat mensen die geen baan hebben de stranden kunnen gaan opruimen.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram