woensdag 6 juli 2022 01:10
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
30 maart 2022

Minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP), Charles Cooper, woonde dinsdag de eerste dag van de Intertraffic Expo in Nederland bij. Cooper en zijn delegatie waren te gast bij de opening van 's werelds grootste beurs voor de verkeerssector. De beurs is van 29 maart tot en met 1 april in Amsterdam.

Dagelijks zijn er ruim achthonderd bedrijven op de beurs aanwezig. Bezoekers krijgen de kans om oplossingen te bekijken die de industrie biedt op het gebied van smart mobility, infrastructuur, verkeersmanagement, verkeersveiligheid en parkeren.

De beurs is ook een plek om nieuwe contacten te ontmoeten. Bezoekers kunnen netwerken met de marktleiders tijdens de vele netwerkmogelijkheden en matchmakingactiviteiten. Ook staan er seminars en workshops op de agenda.

Tijdens de openingsceremonie zijn er diverse prijzen uitgereikt. De Green Globe Award ging bijvoorbeeld naar Jenoptik Robot. Het bedrijf zet zich in voor slimme (straat)verlichting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram