donderdag 30 maart 2023 13:24
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
28 maart 2022

De golfbaan in Emmastad was zaterdag het toneel van het derde CliniClowns Fun(d)raising golftoernooi. De opbrengst van het toernooi gaat naar de training van de clowns en de continuïteit van het werk van de stichting. 

De deelnemers speelden verdeeld over de ochtend en middag in teams van twee. Er vielen verschillende prijzen te winnen tijdens de ‘two men best ball’ wedstrijd. Ook kon het beste team de ‘closest to the nose’ trofee winnen. 

De clowns konden tijdens de wedstrijd ook niet ontbreken; zij zorgden voor gezelligheid in het clubhuis na de wedstrijd. Ook hielpen ze tijdens de prijsuitreiking en bij het trekken van de Raffle prijs. “We zijn erg blij met de steun van de golf community en de steun van Curaçao Golf en Squash club bij de organisatie. We zijn supertrots op alle spelers die de harde wind trotseerden en de wedstrijd tot een goed einde wisten te brengen”, aldus de organisatie.

Stichting CliniClowns Curaçao zorgt voor afleiding en plezier bij zieke kinderen, kinderen met een beperking en bij mensen met dementie. De professionele en getrainde clowns bezoeken de verschillende instellingen gratis. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram