dinsdag 12 september 2023 00:19
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
28 maart 2022

De belastingdienst gaat achter de belastinggelden van 16.000 voormalige Curaçaose ingezetenen aan. Dat blijkt de eerste maandelijkse managementrapportage van de belastingdienst. De groep die zich sinds 2018 liet uitschrijven bij Kranshi heeft een gezamenlijke belastingschuld van minimaal 36,7 miljoen gulden.

De belastingdienst gaat achter deze belastinggelden aan. Volgens het rapport zijn er contacten gelegd met de Directie Fiscale Zaken op Curaçao en met het Central Liaison Office (CLO) in Nederland. Ook heeft de Belastingdienst Caribisch Nederland haar ervaringen gedeeld over de internationale invordering via het CLO.

Het lokale ondersteuningsteam zal in overleg met de teamleider Bijzondere Invordering de vervolgstappen bepalen. De bedoeling is dat op korte termijn aan de internationale terugeising van de eerste dossiers wordt begonnen.

-- Advertentie --

3 comments on “Belastingdienst gaat achter schulden voormalige ingezetenen aan”

  1. Heel goed. Mss de hoogste tijd het eiland als flipperkast te gebruiken.

  2. Dit hadden de mensen kunnen verwachten. Vroeg of laat komt de belastingdienst achter jou aan. Veel mensen zijn nu de pineut

magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram