woensdag 6 juli 2022 00:51
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
26 maart 2022

De Amerikaanse Cassidy Murray is woensdag overleden tijdens haar vakantie op Aruba. Ze kwam om het leven bij een bootongeval. Haar school in Cambridge, Massachusetts hield vrijdag een herdenking. Dat melden diverse Amerikaanse nieuwssites.

De familie van de scholiere bracht vrijdagmiddag een verklaring uit. “Met een gebroken hart delen we het nieuws van het tragische overlijden van onze dochter Cassidy. Cassidy’s mooie ziel, oprechte hart, intelligentie en levensvreugde zal immens worden gemist door iedereen die haar kende en van haar hield", aldus de familie die door een moeilijke periode gaat.

Volgens haar school had Cassidy een talent voor het bij elkaar brengen van leerlingen. Met haar lach en vriendelijkheid wist ze mensen te verbinden. De school opende vandaag haar deuren voor leeringen en ouders die behoefte hadden aan een (rouw)gesprek met counselors, docenten en adviseurs. Ook maandag zal er professionele hulp op school aanwezig zijn voor de leerlingen die terugkomen van schoolvakantie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram