dinsdag 12 september 2023 07:35
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
25 maart 2022

Teatro Bulabanda organiseert vanaf vandaag tot en met zondag verschillende activiteiten in Casa Moderna in Punda. De theatergroep van artistiek leider Albert Schoobaar nodigt iedereen uit om Wereldtheaterdag, die jaarlijks op 27 maart gevierd wordt, met hen feestelijk door te brengen.

Er worden diverse korte theaterstukken opgevoerd. Van kluchten tot stukken die tot nadenken stemmen. Bezoekers kunnen in gesprek gaan met de acteurs en de aanwezige theatermakers. Ook voor kinderen zijn er speciale activiteiten. Het blijft niet bij kijken en praten. Bezoekers worden ook uitgedaagd om aan de dramaworkshops deel te nemen.

Met ‘Theater in Punda’ wil de theatergroep een nieuwe traditie in de binnenstad creëren. Vandaag is er van 17.30 tot 21.00 uur een programma met drie korte theaterstukken en een performance van Vesuhely Americaan. De avond wordt afgesloten met een optreden van ISSOCO. Entree kost 5 gulden per persoon.

Morgen staat in het teken van kindertheater. Vanaf 10.00 uur entertainen verhalenverteller Sheila Payne en Payaso Tio de allerkleinsten. Entree is 2,50 gulden.

Verder geven Albert Schoobaar en Vesuhely Americaan morgen en zondag workshops. Schoobaar geeft dramales en Americaan schrijven en storytelling. Er zijn twee sessies. De eerste begint om 10.00 uur en de tweede om 13.00 uur. Deelname kost 10 gulden.


Beeld: Ariadne Faries
-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram