woensdag 6 juli 2022 00:09
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
25 maart 2022

Het aantal elektrische auto’s op Curaçao is sinds 2019 flink toegenomen, het aantal is namelijk gestegen van 25 naar 500. Om die reden is er een speciale app ontwikkeld voor elektrische auto-bezitters. Dat meldt het Antilliaans Dagblad.

Op de app ‘D-point charging stations’ van Dynaf kunnen kunnen alle elektrische auto-bezitters (zowel toeristen als inwoners) op zoek gaan naar de locaties van de laadstations op het eiland. Sinds de start van de D-points laadstations op het eiland zijn er 57 actieve laadstations aangesloten op het platform. 

Naast de locaties van de laadstations wordt er in de app ook informatie gegeven over de beschikbaarheid van de laadpaal, de laadsnelheid, type aansluiting en de tarieven van de paal. De app is gratis te downloaden in Apple Store of in Google Play Store. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram