woensdag 6 juli 2022 01:16
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
24 maart 2022

Het contract voor het parkeerbeheer in de binnenstad is nog altijd niet ondertekend. Downtown Management Organization (DMO) en Sociedat di Komersiantenan di Otrobanda (SKO) hebben nog geen contract gezien. Zo meldt het Antilliaans Dagblad.

De twee organisaties hebben samen Stichting Willemstad Parkeerbeheer opgericht. “Geen bv, zoals eerder bedacht, maar een stichting omdat we een transparant beleid willen voeren”, aldus DMO-voorzitter Mahesh Mukhi tegenover de ochtendkrant. Volgens Mukhi is alles gereed voor de uitvoering en zou het contract in januari al getekend worden.

DMO en SKO hebben jarenlang voor de overname gepleit. Ze willen met het geld van de parkeerautomaten de binnenstad onderhouden en aantrekkelijker maken. Daarnaast willen de winkeliersverenigingen het bezoekers makkelijker maken door het gebruik van een app.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram