woensdag 6 juli 2022 01:07
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 maart 2022

Het Nederlandse marineschip Zr.Ms. Friesland heeft in korte tijd een tweede en een derde drugstransport onderschept. Het schip heeft nu in anderhalve maand vier schepen aangehouden en drugs in beslag genomen. 

De tweede en derde schepen zijn ontdekt door maritieme patrouillevliegtuigen van de Kustwacht Caribisch gebied en de Amerikaanse kustwacht. Alle pakketten zijn in beslag genomen en de opvarenden van de boten zijn aangehouden.

Bij de eerste onderschepping is er ongeveer 500 kilogram aan drugs in beslag genomen. Drie dagen later is er bij de tweede onderschepping 350 kilogram drugs aangetroffen en ingenomen. In totaal heeft de Zr.Ms. Friesland nu 1075 kilogram drugs onderschept. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram