woensdag 6 juli 2022 01:17
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 maart 2022

De prijsverhogingen van KLM als gevolg van de stijgende brandstofprijzen hebben geen gevolgen voor de vlucht uitvoering tussen Amsterdam, Curaçao, Aruba en Bonaire. Dat bevestigt KLM-regiomanager Dirk Buitelaar tegenover NU.cw.

KLM kondigde vorige week aan dat de tarieven van verre bestemmingen vanaf vrijdag omhoog zullen gaan. Volgens de luchtvaartmaatschappij is de prijsverhoging afhankelijk van de bestemming en reisklasse. 

Een retourticket naar één van de eilanden zal zestig gulden meer gaan kosten, een enkele reis veertig gulden. In de business class gaan de prijzen omhoog met 200 en 140 gulden. 

Mensen die al een ticket hebben geboekt, hoeven niet bang te zijn voor de prijsverhogingen. “De algemene tariefsverhoging is van toepassing op alle nieuw geboekte tickets, de tickets die reeds verkocht zijn blijven buiten bereik mits zij niet veranderd worden”, aldus Buitelaar. 

Volgens de KLM-regiomanager kost het ongeveer 270,000 gulden om een 777-300 vol te tanken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram