donderdag 8 juni 2023 09:05
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 maart 2022

Een 61-jarige man heeft dinsdag zijn slaapkamer van zijn huis bij Paramaribo in brand gestoken na een ruzie met zijn huisgenoten. De man is aangehouden en zit nog vast. Dat meldt de Surinaamse krant de Waterkant. 

De man kreeg maandag al ruzie met zijn huisgenoten. Na de ruzie werd hij naar het ziekenhuis gebracht omdat hij in elkaar zakte, onbekend is of dit iets met de woordenwisseling te maken had. Toen de man dinsdag terugkwam bij de woning na de behandeling, ging de ruzie met zijn huisgenoten door en deed hij de uitlating dat hij de woning in brand zou steken. Kort daarna verliet de man het huis. 

Toen hij terugkwam had hij een jerrycan bij zich en stak hij vervolgens zijn slaapkamer in brand. Omwonenden zagen rook en vlammen uit de kamer komen. De buren en huisgenoten konden het vuur snel blussen, waardoor de schade beperkt is gebleven. Ook zijn er geen gewonden gevallen. 

De man rende na zijn daad het bos in, maar werd al snel aangehouden door de politie. Hij is verzekering gesteld na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram