woensdag 22 maart 2023 02:24
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
18 maart 2022

Een militair in Suriname is donderdagavond tijdens een rouwzitting tekeer gegaan met een machinegeweer. Hij bedreigde zijn huisgenoten die ook aanwezig waren bij de bijeenkomst. Dat meldt de Surinaamse krant de Waterkant.

De militair is opgepakt door de Militaire Politie (MP). De man ging rond 18.30 uur met het geweer op zak naar de dienst. Toen hij daar was aangekomen begon hij zijn huisgenoten te bedreigen met het geweer en verliet daarna de rouwzitting. De MP heeft de man later elders aangehouden.

De politie vermoedt dat er een ruzie was ontstaan tussen de militair en zijn huisgenoten over de (onlangs) overleden vader van de militair.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram