woensdag 6 juli 2022 01:13
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
18 maart 2022

De nieuwe eigenaren van Kurá Hulanda organiseren een open dag voor potentiële huurders. BMG Asset Management BV zal zeven april een sneak preview geven voor geïnteresseerden in het voormalige resort in Otrobanda.

BMG Asset Management BV bestaat uit drie groepen lokale ondernemers: de Bonita groep, de Jan Thiel Beach groep en de Infotrans/IT groep. De nieuwe eigenaren willen de wijk nieuw leven inblazen.

“We hopen te horen wat lokale ondernemers in petto hebben voor dit historische deel van Willemstad", aldus BMG. Iedereen die een innovatief idee heeft of klaar is om en businessplan uit te voeren wordt door hen uitgenodigd om een formulier in te vullen. 

Mente ondersteunt BMG Asset Management bij het ontwikkelen van nieuwe concepten. De start-up wordt gefinancierd door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. “Het biedt ons kansen om te breken met de oude patronen van stedelijke ontwikkeling, waar alle plannen in steen gebeiteld zijn zonder de collectieve intelligentie van de samenleving te raadplegen”, stelt de ondernemersgroep. “Nu is het tijd om van Kurá Hulanda weer een echte Curaçaose wijk te maken. Ban brio Bèk!”

One comment on “Kurá Hulanda organiseert open dag voor potentiële huurders”

  1. Fantastisch, nieuw leven voor Kura Hulanda. Visitekaart voor Otrobanda, die in dat gebied een enorme opleving tegenmoet gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram