donderdag 14 september 2023 11:04
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 maart 2022

Reizigers naar Aruba hoeven vanaf zaterdag geen negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs meer te tonen bij aankomst op het vliegveld. Daarmee vervalt het grootste deel van de inreismaatregelen op Aruba. 

Het is nog wel verplicht voor elke reiziger, mits je inwoner bent van Aruba, om de online immigratiekaart voor vertrek in te vullen. Ook moeten toeristen nog wel de eenmalige ‘Aruba bezoekersverzekering’ afsluiten

Gevaccineerde reizigers hoefden zich vorige maand al niet meer te laten testen, zij moesten alleen hun vaccinatiebewijs tonen. Niet (volledig) gevaccineerden reizigers werden nog wel verplicht zich te laten testen door middel van een PCR-test of antigeentest.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram