woensdag 6 juli 2022 01:21
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 maart 2022

Cementblokken, een kapmes en hout kwamen dinsdag te pas bij een burenruzie. De twee buren, een 32-jarige man en een 45-jarige vrouw raakten met elkaar in gevecht naar aanleiding van een ruzie tussen kinderen. De politie heeft hen beiden opgepakt voor mishandeling.

Dat meldt het Korps Politie Curacao (KPC). De politie kreeg deze week een melding over een mishandeling die in Kaya Awaseru zou hebben plaatsgevonden. Uiteindelijk bleek het om een burenruzie te gaan.

Een 32-jarige man en een 45-jarige vrouw kregen bonje toen ze zich bemoeiden met een ruzie tussen kinderen. Het tweetal mishandelde elkaar met cementblokken, een kapmes en hout. Ook werd een raam met een cementblok ingeslagen. De politie heeft de zaak in onderzoek. De twee verdachten zitten voorlopig vast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram