woensdag 6 juli 2022 01:14
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 maart 2022

Muziekantenvereniging Amak heeft de data voor het Tumbafestival 2023 bekendgemaakt. Het populaire festival is al twee jaar op rij niet doorgegaan vanwege Covid-19.

Het festival zal plaatsvinden van dertig januari tot en met drie februari. Tumba is traditionele muziek die tijdens carnaval op Curaçao gespeeld wordt. Tijdens het festival wordt de roadmarch voor de carnavalsoptocht gekozen. 

De afgelopen jaren kon het festival niet doorgaan in verband met de coronamaatregelen. In 2021 werd er een speciale tv show uitgezonden, afgelopen jaar was dit niet haalbaar. Nu de coronasituatie weer onder controle lijkt, heeft organisator Amak de data voor volgend jaar gepubliceerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram