woensdag 6 juli 2022 01:10
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 maart 2022

Liemarvin Bonevacia zal niet meedoen met de WK indoor in Belgrado. De Curaçaose atleet liep vandaag tijdens de training een hamstringblessure op.

Het WK indoor begint vrijdag en duurt tot en met zondag. "Een dag voor het WK kreeg ik een hamstringblessure. Mijn team en ik hebben besloten niet te starten", schrijft Bonevacia op Instagram. "Het is frustrerend. Ik zal dit als brandstof gebruiken om beter dan ooit te zijn in Eugene en München."

Bonevacia werd eerder dit jaar bekroond tot Rotterdamse Sportman van 2021. De atleet stond als eerste sporter onder de Nederlandse vlag in de Olympische finale van de 400 meter. Daarnaast won de Curaçaoënaar op het EK indoor een bronzen medaille op dezelfde afstand. Afgelopen jaar wist Bonevacia een zilveren plak te bemachtigen op de Olympische Spelen met de estafetteploeg. 

De afwezigheid van Bonevacia is een groot verlies voor de mannen estafetteploeg. Individueel zou Bonevacia ook de 400 meter lopen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram