zaterdag 2 maart 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Een vrouw is tijdens een roofoverval in Suriname vier meter naar beneden gesprongen om te ontsnappen. Ze probeerde te vluchten van haar overvaller en sprong toen uit het raam van de woning, zo meldt de Surinaamse krant Waterkant. 

De overvaller was het huis aan de Hirasinghstraat binnengedrongen en bond eerst een bejaarde man vast. De overvaller ging vervolgens naar de bovenwoning en hield de vrouw, die zich ook in de woning bevond, onder schot. De vrouw werd ook vastgebonden en de man forceerde daarna een andere kamerdeur. 

De vrouw zag tijdens die gelegenheid een kans om te ontsnappen. Ze maakte zichzelf los en sprong vanuit het raam op de bovenverdieping naar beneden. Een familielid zag de overvaller uit de woning rennen.

Het familielid zette de achtervolging in, maar toen de man begon te schieten werd de achtervolging gestaakt. De overvaller is nog steeds op vrije voeten. Het slachtoffer raakte gewond aan haar benen en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.