vrijdag 12 augustus 2022 21:10
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
16 maart 2022

CHATA wil de toerist meer verbinden met de lokale bevolking. Dinsdag lanceerde de belangenvereniging van de Curaçaose Hospitality & Tourism sector een nieuwe campagne genaamd ‘Your Island Experience’. De slogan van de campagne is ‘Connecting Tourism with YOU’. 

Speciaal voor deze campagne, heeft CHATA samengewerkt met artiest Kevv, een singer-songwriter uit Curaçao. Om de campagne te ondersteunen, heeft Kevv het nummer ‘Island Away’ geschreven. Het nummer moet het gevoel overbrengen dat Curaçao aan toeristen en bewoners geeft. Het nummer is tevens de soundtrack van de campagne op TikTok en Instagram. 

Om toeristen en bewoners meer te verbinden, kan iedereen meedoen met de campagne op social media. Het idee is dat mensen Curaçaose plekken in de schijnwerpers zetten, met op de achtergrond het nummer van Kevv. Iedereen kan een filmpje uploaden en deze posten met de hashtag #CHATA55. CHATA reikt aan het einde van de campagne diverse prijzen uit voor de beste, meest virale video met de meeste likes. 

De meest virale video zal beloond worden met een weekendverblijf voor twee bij Scuba Lodge Hotel en een boottocht naar Westpunt voor twee personen met Bluefinn Charters. De tweede prijs is een verblijf van twee avonden bij Kontiki Beach Resort. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram