woensdag 6 juli 2022 01:10
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
16 maart 2022

Brigadegeneraal der mariniers Franks Boots heeft vrijdag een bezoek gebracht aan het Vrijwilligers Korps Curaçao (VKC). Dat meldt Defensie Caribisch Gebied woensdag. 

Het VKC is een organisatie die volledig gerund wordt door vrijwilligers. Zij ondersteunen Defensie Caribisch gebied en de lokale autoriteiten waar nodig. De vrijwilligers zijn inzetbaar voor de handhaving van de openbare orde op het eiland.

De leden van het VKC hielden een demonstratie voor de generaal en gaven hem vervolgens een rondleiding. “Mooi om te zien hoe gemotiveerd en trots deze eenheid is. Ze staan gereed om de samenleving veiliger te maken als daarom wordt gevraagd”, aldus Boots.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram