donderdag 8 december 2022 19:57
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 maart 2022

De regering van Curaçao bedankt iedereen die zich op wat voor manier dan ook heeft ingezet tijdens de coronapandemie. Op de Facebookpagina van de overheid is een lijst gepubliceerd met alle betrokkenen.

Op de lijst staan bijna vijftig verschillende organisaties. Zo worden onder meer de Voedselbank Curaçao en het Vrijwilligers Korps Curaçao (VKC) genoemd. Ook bedrijven en instanties die een donatie hebben gedaan voor de verschillende werkgroepen tijdens de pandemie staan op de lijst.

"Bedankt dat we na twee jaar Covid-19 weer normaler kunnen leven", staat er in het dankwoord. "We hebben veel bereikt, maar we zijn nog niet klaar. Laten we doorgaan voor betere tijden."

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram