woensdag 6 juli 2022 00:10
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 maart 2022

Vrijwilligers van de Fundashon Ambulans Deseo Korsou (FADK) hebben dit weekend van meerdere bedlegerige patiënten een wens uit laten komen. 

Een man van 64 werd zaterdag door de vrijwilligers van Hospice Arco Cavent een dagje naar zijn huis gebracht waar hij samen met familie en dierbaren samen kon zijn. “Deze meneer heeft enorm genoten van een bijzondere dag”, aldus FADK. 

Een andere patiënt werd zondag in het zonnetje gezet. De man van 87 kreeg van de vrijwilligers een rondrit door zijn favoriete wijken, waaronder Punda, Koraal Specht en Kintjan. “Voor deze meneer, die al jarenlang bedlegerig is, werd dit een mooie en bijzondere dag, helemaal toen hij naar een ijssalon werd gebracht waar hij samen met zijn familie van een ijsje kon genieten”, aldus FADK. Als bedankje gaf de familie van de man nog een donatie aan de FADK.

De FADK vervult gratis wensen voor terminale en bedlegerige patiënten. Deze wensen worden vervuld door vrijwillige ambulancechauffeurs en verpleegkundigen. De vrijwilligers blijven gedurende de hele wens aan de zijde van de patiënt. Door bijdragen van verschillende sponsoren kunnen de wensen gratis uitgevoerd blijven worden. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram