zondag 19 mei 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De Vereniging van Penshonado’s vierde vrijdag haar 25 jarige jubileum en doneerde daarbij 8.000 gulden aan goede doelen. Frans van der Willigen, de voorzitter van Penshonados, opende het feest en sprak de leden en gasten toe.

Om de vijf jaar wordt er volgens traditie een donatie gedaan aan goede doelen. Dit jaar werd er 3.000 gulden gedoneerd aan Mami Sa. Dit is een organisatie die zich inzet voor een betere toekomst voor jonge alleenstaande moeders en hun kinderen onder de drie jaar.

Daarnaast is er 5.000 gulden aan Daily Meal Program gedoneerd. Zij staan voor het verbeteren van welzijn en gezondheid van de bevolking op Curaçao die geen of weinig inkomen hebben.

De Vereniging van Pensionado’s werd 25 jaar geleden opgezet door gepensioneerde die op Curaçao woonden. Inmiddels kan iedereen die minimaal vier maanden op ‘Dushi Korsou’ verblijft en ouder is dan vijftig jaar lid worden.

Rust Winklaar van Mamisa en Anneke van Gullik van Daily Meal Program
Frans van der Willigen, de voorzitter van de Vereniging van Pensionado’s, die feest opent en de leden en gasten toespreekt