woensdag 13 september 2023 12:17
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
11 maart 2022

Bodybuilder Marion Bentoera (44) is vanmiddag op luchthaven Hato geland na een succesvol toernooi in de Amerikaanse Ohio. Afgelopen weekend viel de Curaçaoënaar flink in de prijzen tijdens de prestigieuze bodybuildingwedstrijd Arnold Classic. Minister van Economische Ontwikkeling, Ruisandro Cijntje (PNP), wachtte hem namens de Curaçaose regering op in de aankomsthal.

Vorige week vrijdag won hij de hoofdprijs in de categorie Classic Bodybuilding en werd tegelijkertijd Overall winnaar. Hiermee treedt Bentoera automatisch toe tot de IFBB Pro League, de professionele divisie in deze tak van sport.

Diezelfde dag nam hij in de categorie Open Bodybuilding de derde prijs in ontvangst. Op zaterdag pakte hij weer een prijs. Bentoera werd eerste in de categorie Master Bodybuilding Super Heavy Weight (voor 40-plussers). Ook pakte hij de titel van Overall winnaar in deze categorie.

Marion Bentoera is de zoon van wijlen Mario Bentoera. Zijn vader was een bekende gewichtsheffer.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram