vrijdag 29 september 2023 12:47
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
7 maart 2022

Curaçao hoeft zich op dit moment geen zorgen te maken of voorbereidingen te treffen voor wat betreft de oorlog in Oekraïne. Dat zegt premier Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK) aan de hand van verschillende vergaderingen die de hij afgelopen week heeft gehad met instanties en personen.

De regering volgt de ontwikkelingen op de voet en zal binnenkort meer informatie delen over de sancties die onlangs genomen zijn tegen Rusland en waarom Curaçao daar automatisch onderdeel van uitmaakt. Daarnaast wordt er gekeken naar de economische effecten van de oorlog voor Curaçao.

De premier heeft vergaderingen gehad met Defensie, de Koninklijke Marine, de Veiligheidsdienst Curaçao, Bureau Buitenlandse Betrekkingen, de politie, Interpol, ministerie van Economische Ontwikkeling, afdeling communicatie en met verschillende adviseurs.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram