dinsdag 5 juli 2022 23:41
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
4 maart 2022

Het Curaçaose toeristenbureau CTB heeft onlangs een tijdelijk beheersovereenkomst getekend voor Koredor. De overeenkomst werd ondertekend door CTB onderdirecteur Hugo Clarinda, minister van Economische Ontwikkeling Ruisandro Cijntje (PNP) en minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning Charles Cooper (MFK).

In de overeenkomst zijn de voorwaarden voor het onderhoud van het gebied en de faciliteiten vastgelegd. Het Koredor-gebied krijgt momenteel een facelift. Het quick-win plan voor het Zakito-gebied is nu in uitvoering. Heren2 trekt dit project.

Het gebied wordt aantrekkelijk gemaakt met verschillende recreatie-en sportfaciliteiten. Hier kunnen zowel de lokale bevolking als toeristen gebruik van maken. Ook kunnen ondernemers zich in dit gebied vestigen om hun diensten aan bezoekers aan te bieden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram