woensdag 6 juli 2022 00:08
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
2 maart 2022

Het Rif-gebied heeft er twee nieuwe wegen bij. In het gebied wordt veel gebouwd, zoals het ziekenhuis en een nieuw hotel. Hierdoor was het aanleggen van twee nieuwe wegen nodig, meldt het Antilliaans Dagblad.

Voormalig minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning Zita Jesus-Leito (PAR) mocht de wegen officieel openen. Jesus-Leito heeft er als minister voor gezorgd dat het project werd gestart. Samen met premier Gilmar ‘Pik’ Pisas knipte zij het lint door.

Het gaat om de wegen die de Tweede Megapier met de rotonde van de Hamelbergweg verbinden. De bouw van die wegen startte al in 2019.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram