woensdag 6 juli 2022 01:23
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
25 februari 2022

Mauritsz de Kort, president van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie, doet een oproep aan studenten om zich in te schrijven voor de Caribbean Summer Court. Deze oproep deed hij in een video van Stichting WeConnect. 

Stichting WeConnect ondersteunt de inzet (en mogelijk terugkeer) van opgeleide ‘eilandskinderen’ naar de eilanden. Zij maakte samen met de president een video over de stageplaats tijdens zijn bezoek aan Nederland.

“We hopen dat jullie je allemaal aanmelden en dan hoop ik jullie in augustus hartelijk welkom te heten op het Hof”, aldus de president in de video. 

De Caribbean Summer Court wordt in de zomer van dit jaar georganiseerd. Jongeren die eindexamen hebben gedaan in Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Sint Eustatius of Saba en nu rechten studeren op de Universiteit van Aruba, Curaçao of een Nederlandse universiteit kunnen zich aanmelden voor deze stageplek. 

Beeld: WeConnect

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram