woensdag 6 juli 2022 01:22
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
25 februari 2022

De leerlingen van Pedro Luis Brion School hebben donaties gekregen van gasten van het Avila Beach Hotel. Via PackforaPurpose.org konden reizigers zien welke spullen zij konden meenemen om projecten in Curaçao te steunen.

Gasten van het hotel hebben verschillende soorten schoolspullen voor de leerlingen meegenomen. Ook de Carmabi Foundation heeft een donatie gedaan. Zij hebben al hun Coral Heroes kinderboeken gegeven aan de school. 

Volgens het Avila Beach Hotel kunnen de leerlingen nu ook leren hoe ze het koraal kunnen beschermen. Ook zullen de boeken gebruikt worden voor workshops van de Pedagogische Begeleiding Curaçao. 

Het Avila Beach Hotel heeft samengewerkt met CriTi ICT Solutions om computers te installeren op Pedro Luis Brion School. Zo kunnen er ook computerlessen worden gegeven aan de kinderen. 

“Tools zoals interactieve whiteboards, tablets en computers zijn een essentieel onderdeel van het onderwijs en het internet is de sleutel voor onderzoek. Integratie van computers in het onderwijs is geen overbodige luxe meer. Kinderen moeten van jongs af aan digitaal geletterd zijn”, aldus het Avila Beach Hotel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram