woensdag 6 juli 2022 01:13
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
24 februari 2022

De tweejarige peuter Rouben Leonora, die zondag dreigde te verdrinken, is alsnog overleden. In het Curaçao Medical Center (CMC) heeft hij gevochten voor zijn leven, maar vanochtend verloor hij de strijd. Dat bevestigen politiebronnen tegenover de Vigilante.

Rouben was zondag door onoplettendheid in het zwembad gevallen. De peuter is toen met de ambulance naar de spoedeisende hulp vervoerd. Ondanks de pogingen tot reanimatie door ambulancepersoneel en intensieve zorg van het personeel van het CMC heeft de peuter het niet gered. 

Familie van Rouben heeft een aantal dagen gebeden voor zijn leven. 

Rouben was op 11 september twee jaar geworden. Hij was een vrolijk jongetje, aldus bronnen tegenover de Vigilante.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram