woensdag 6 juli 2022 01:23
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
22 februari 2022

Tahir Martina, piloot bij Divi Divi Air en directeur bij Smart Wheels, is ambassadeur geworden van Fundashon Ambulans Deseo Korsou (FADK). De jonge ondernemer en fulltime piloot, is de vijfde ambassadeur van de FADK.

FADK is een stichting die bestaat uit vrijwilligers die gratis laatste wensen vervullen van immobiele en terminale patiënten. Er wordt hiervoor gebruikt gemaakt van een speciaal hiervoor aangepaste ambulance. “Voor de laatste keer naar huis, naar het strand of gewoon een ritje door de stad. FADK biedt deze mogelijkheid aan de bevolking van Curaçao”, aldus Martina. 

Volgens de piloot waren de afgelopen twee jaren een uitdaging voor de hele wereld en zo ook voor Curaçao. “Veel mensen hebben familie en vrienden verloren. Vaak ging het zo snel dat afscheid nemen in de meeste gevallen onmogelijk was. Bewust zijn van de laatste levensfase is pijnlijk, maar het biedt wel de kans om nog eenmaal een wens in vervulling te laten gaan.”

Martina bewondert het commitment van de oprichters van FADK en noemt het een eer om ambassadeur te mogen zijn. “Ik ben ervan overtuigd dat er veel mooie wensen worden volbracht. Ons land was toe aan positieve initiatieven als deze.  Het is een geweldig initiatief dat ik van harte ondersteun”, aldus de piloot. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram