dinsdag 30 mei 2023 21:31
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
18 februari 2022

De Kustwacht heeft donderdag tijdens een reguliere patrouille op Aruba een lokale vissersboot onderschept met negen ongedocumenteerden. 

De agenten besloten om de boot, genaamd ‘La Reina’, te controleren. Bij het naderen van de boot zagen ze twee personen aan boord. Toen de Kustwacht dichterbij kwam, ontdekten ze nog meer personen aan boord, die zich probeerden te verstoppen. De Kustwachters besloten toen aan boord te gaan om de boot te controleren. 

Tijdens de controle op de boot trof de Kustwacht in totaal negen ongedocumenteerden aan met een Venezolaanse nationaliteit. Het gaat om drie vrouwen, drie mannen en drie kinderen. Ook waren zij in het bezit van een vuurwapen en munitie. Zij zijn overgeleverd aan het Korps Politie Aruba en de Guarda nos Costa voor verder onderzoek.

Beeld: Kustwacht Caribisch gebied
-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram