woensdag 6 juli 2022 01:17
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
15 februari 2022

Staatssecretaris Alexandra van Huffelen (D66) heeft Curaçao bezocht voor haar kennismakingsreis. Ze arriveerde op donderdag en vertrok zondag weer richting Bonaire. 

Op zaterdag gaf de staatssecretaris, samen met premier Gilmar ‘Pik’ Pisas, een persconferentie in het Avila Beach Hotel. Na de persconferentie kreeg Van Huffelen de kans om rond te lopen in de wijk Scharloo en bewoners te ontmoeten. 

Van Huffelen bezoekt het hele Caribische deel van het Koninkrijk, wat bestaat uit Curaçao, Bonaire, Aruba, Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba. Tijdens dit kennismakingsbezoek wil de staatssecretaris zich laten informeren over zaken die voor de eilanden belangrijk zijn zoals bestaanszekerheid, onderwijs, economie en de zorg voor natuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram