Door: NU.cw
|
28 januari 2022

Banco di Caribe (BdC) is een samenwerking met Sentoo aangegaan om een online betaalservice aan te bieden. Klanten kunnen tijdens het online shoppen het gemak ervaren van de online service van Sentoo terwijl ze gebruik maken van de lopende rekening van de bank.

Met Sentoo kunnen klanten online betalingen verrichten met hun lokale bankrekening zonder hierbij een creditcard of ‘wallets’ nodig te hebben. Voorheen werden klanten beperkt bij online bestellingen, omdat webshops vragen om via Paypal of iDEAL te betalen, stelt BdC. “Dit is een innovatieve en pioniersstap op het gebied van digitale betalingen voor ons eiland.”

“Wij geloven in onze lokalen bedrijven”, zegt commercieel directeur en managing director van BdC, Dito de Kort. “Sentoo zal een belangrijke verandering teweegbrengen in de toekomst van financiële diensten. Met deze service positioneert Banco di Caribe zich naast internationale providers zoals iDEAL voor wat betreft digitale betalingen voor de lokale ondernemer.”

One comment on “Sentoo zorgt voor online betaalservice Banco di Caribe”

  1. Allemaal mosterd na de maaltijd.
    Overigens heb ik jaren bij deze bank gezeten maar toen mijn bedrijf uitgeschreven werd, kreeg ik geen bankrekening meer van ze, want "ik had geen werk". schijnbaar was gewoon geld hebben niet genoeg om diensten van ze mogen te gebruiken en de ironie is dat ik mijn familie net daarvoor naar ze had overgebracht.

    Als programmeur ben ik enorm teleurgesteld in de banken en de regering van Curacao. Ze houden liever het bevolking dom en kweken een achterstand die (sneller dan je verwacht) niet meer in te halen is. Innovatie op het eiland is triest.

    We stammen van slaven af, en ondanks deze ervaring zijn sommige corrupte mensen bereid om hun eigen familie terug te verkopen.....
    Maar goed dus VIJFTIEN jaar nadat iedereen in NL met hun bank online betalingen kan doen, loopt met op Curacao te doen alsof ze een technologische doorbrak hebben. Schaam je kapot Curacao

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram