Door: NU.cw
|
28 januari 2022

D66 Europarlementariër Samira Rafaela is deze week benoemd tot is de Renew Europe Coördinator binnen de Commissie internationale handel (INTA) van het Europees Parlement.

Samen met haar collega’s zal ze ervoor zorgen dat Renew Europe een belangrijke rol blijft spelen bij het bevorderen van het handelsbeleid. “Onze fractie zal de komende jaren een belangrijke rol blijven spelen in de discussies over het handelsbeleid binnen onze commissie”, aldus Rafaela na de benoeming.

De fractie in het Europees Parlement wil de handelsbetrekkingen van de EU eerlijker en duurzamer maken. Een van de speerpunten is het bevorderen van het strategisch partnerschap met Afrika in de komende maanden. De relatie tussen de EU en Afrika heeft volgens de politica enorm veel potentieel. Ook zet Renew Europe zich in voor het bevorderen van de betrekkingen met de partners in Latijns-Amerika.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram