Door: NU.cw
|
27 januari 2022

De politie deelde gisteren 25 bekeuringen uit tijdens twee verkeerscontroles. Enkele overtredingen die de politie constateerde zijn: rijden zonder geldige verzekeringspapieren, onbetaalde motorrijtuigenbelasting en het rijden zonder een veiligheidsgordel om.

Medewerkers van het politiebureau Rio Canario hielden twee verkeerscontroles op de Suffisantweg en Kaya Kononel Carel N. Winkel. De eerste controle vond plaats tussen 8.00 en 9.30 uur. De tweede controle was tussen 12.00 en 14.00 uur.

In totaal zijn er zestig voertuigen gecontroleerd. Bijna de helft van alle bestuurders kreeg een bekeuring. De politie schreef processen-verbaal uit voor: wagens met getinte autoruiten, voertuigen zonder kentekenplaten, het rijden zonder veiligheidsgordel om, uitstaande motorrijtuigenbelasting, en het rijden met verlopen verzekeringspapieren, rijbewijs en keuringskaart.

Zoals aangekondigd worden er deze periode meer verkeerscontroles uitgevoerd.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram