Door: NU.cw
|
26 januari 2022

Een 20-jarige man is gisteren gearresteerd voor zijn betrokkenheid bij het dodelijke verkeersongeval op de Weg naar Westpunt. Ter hoogte van Wacawa zijn op 17 januari twee personen overleden nadat een pick-up frontaal tegen hen reed.

Er zijn aanwijzingen dat het zware verkeersongeluk is veroorzaakt door een racewedstrijd tussen twee pick-ups. Tegen de politie verklaarde de verdachte iets anders.

De verdachte en een andere automobilist reden in de richting van Westpunt. Plotseling reed de voorligger van de weg af. Om een botsing te voorkomen, besloot de bestuurder van de achterliggende pick-up om de linkerbaan op te rijden. Bij deze manoeuvre botste hij frontaal tegen de mini bestelwagen die vanuit Westpunt kwam, aldus de verklaring aan de politie.

Het onderzoek naar de toedracht van het ongeval loopt nog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram