Door: NU.cw
|
25 januari 2022

Inwoners van Curaçao kunnen weer digitaal een afspraak maken om hun auto te laten keuren. Minister Charles Cooper (MFK) van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) en minister Ornelio Martina (PNP) van Bestuur, Planning en Dienstverlening lanceerde maandag het nieuwe systeem.

Het is niet voor het eerst dat er digitaal een afspraak gemaakt kan worden bij het keuringsloket. Het systeem werd echter een aantal jaar geleden door onbekende reden offline gehaald.

Het maken van een afspraak is erg gemakkelijk volgens de overheid. Op gobiernu.cw staat bij het digitale loket de optie ‘Kur bo Vehikulo’. Na de aanvraag wordt er een bevestigingsmail gestuurd. Er wordt aangeraden om twee weken voor het verloop van de keuringskaart een afspraak te maken. Bij een afspraak na het verloop van de keuringskaart wordt dertig gulden extra in rekening gebracht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram