Door: NU.cw
|
24 januari 2022

In de nieuwe documentaireserie Kustwacht Caribisch Nederland wordt de kijker meegenomen op missie met de Kustwacht van Curaçao, Aruba, Bonaire en Sint Maarten. De serie is vanaf zondag 23 januari elke week te bekijken op National Geographic.

De Kustwacht is actief op drie terreinen: drugsbestrijding op zee, vluchtelingenproblematiek en Search & Rescue Operations. In de afleveringen komen de dagelijkse operaties aan bod, van het redden van toeristen in nood tot het onderscheppen van drugstransporten op zee. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met de Koninklijke Marine.

De zesdelige serie Kustwacht Caribisch Nederland is een lokale productie van National Geographic Benalux.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram