Door: NU.cw
|
21 januari 2022

KLM gaat in de periode van 7 februari tot 13 maart een aantal vluchten pro-actief annuleren vanwege het oplopende ziekteverzuim. “Dit heeft geen gevolgen voor de vluchten naar Curaçao”, bevestigt regiomanager Caribisch gebied, Dirk Buitelaar tegenover NU.cw.

Eerder meldde Luchtvaartnieuws.nl al dat de luchtvaartmaatschappij last had van personeelsuitval, maar nu is het aantal ziekmeldingen tot een recordhoogte gestegen.

KLM riep eerder deze week het personeel op om een boosterprik te halen vanwege de strenge coronamaatregelen die in veel landen gelden. Het kabinet kondigde aan dat het mogelijk een uitzondering komt op de quarantaineregels voor werknemers in een cruciaal beroep. Daar zal luchtvaartpersoneel ook onder vallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram