Door: NU.cw
|
21 januari 2022

De politie heeft de identiteit van de twee verongelukte verkeersslachtoffers bij Wacawa vrijgegeven. Op 17 januari verloren de Venezolaanse Victor Alfonso Perez Carrillo (35) en de Dominicaanse Marina Dipre Garcia (61) het leven, nadat een pick-up hen frontaal raakte.

Verschillende media zeggen nu dat het verkeersongeluk mogelijk veroorzaakt is door een racewedstrijd tussen twee pick-ups. Tegen de politie hebben de betrokkenen een ander verhaal afgestoken.

De twee pick-ups reden in de richting van Westpunt. Plotseling reed de voorligger van de weg af. Om een botsing te voorkomen besloot de bestuurder van de achterliggende pick-up om de linkerbaan op te rijden. Bij deze manoeuvre botste hij frontaal tegen de mini bestelwagen die vanuit Westpunt kwam, aldus de verklaring aan de politie. Onderzoek van de politie moet uitwijzen of dit daadwerkelijk het geval was.

Zowel de chauffeur van de mini bestelwagen als de bijrijder hebben het ongeluk niet overleefd. Ze zijn ter plekke overleden. De andere betrokkenen liepen lichte verwondingen op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram